Учитавање…

Проширење возила од пристаништа 1 до пристаништа 7. иНевс ТВ/Андреас

Лампунг – У луци Бакаухени у Лампунгу обустављене су саобраћајне активности због лошег времена. Целом броду је морало бити забрањено пристајање јер је угрожавало безбедност.

Ово стање узрокује да се возила гомилају од пристаништа 1 до пристаништа 7.

Ова забрана пловидбе уследила је након жалбе БПТД-а, која је на снази од 19.00 ВИБ до неодређеног временског ограничења.

Уколико се време не поправи, извесно је да ће доћи до застоја на Транс-Суматра путу. Поред возила, стотине путника пешака су сатима биле заробљене у зони шалтера. Морали су да сачекају док се време не нормализује.

У међувремену, КМП Варуна је лебдио у Сундском мореузу. Типично крстарење траје два и по сата, а највише пет сати.

Путници су били постиђени јер се чамац прилично љуљао, а неки су признали и морску болест. „Многи људи имају морску болест и паника јер је љуљање чамца прилично снажно“, рекао је путник КМП Баруна Томи у четвртак (22.12.2022.).

ПРОЧИТАЈТЕ: Паркинг поносан на децу која су дипломирала да постану полицајци загрљени са шефом локалне полиције „уради сам“ након преузимања функције

У међувремену, шеф полиције јужног Лампунга АКБП Едвин, видевши ситуацију, замолио је путнике резервног брода да одложе путовање. „Због лошег времена, препоручујемо да прво одложите путовање“, рекао је Едвин.

(наг)

Nyere Ældre