ЏАКАРТА (АНТАРА) – Тренер Персије Џакарте Томас Дол замолио је свој тим да умањи грешке када су се суочили са Персебајом Сурабајом у 15. недељи индонежанске прве лиге у петак (16/12) поподне на стадиону Магувохарјо у Слеману.

Дол, цитиран на званичном сајту клуба у четвртак, оценио је пораз тима од ПСИС Семаранга прошле недеље и рекао да се нада да његов тим може да побољша свој учинак против Персебаје Сурабаје.

Немачки селектор је објаснио да је у претходној утакмици одморио неколико играча и да ће разговарати о отклањању неуиграности.

“За сада се фокусирам на то како да побољшам своју задњу линију. Тако је лако промашити лопту и не могу добро да контролишем лопту”, рекао је Дол.

Такође прочитајте: ПСИС Семарангове две брзе мете за уништавање Персије Џакарте.
Такође прочитајте: Долл признаје да Персија Џакарта није била у најбољем издању када ју је ПСИС савио.

Поред тога, Долл је истакао да Персија није ‘гладна’ упркос томе што има доста прилика за постизање голова против својих противника.

У последњем мечу против ПСИС Семаранга, Персија Џакарта је имала неколико шанси, али ниједна се није претворила у гол до краја меча.

“Потребан нам је квалитет унапред. У прошлој утакмици много играча је имало шансе да постигне гол, али изгледа да нису ‘гладни'”, рекао је Дол.

„Начин на који играју је добар, али још увек не могу да постигну гол значи да морају да буду бољи“, рекао је он.

Персија Џакарта очигледно тражи победу против Персебаје Сурабаје након што је прошле недеље изгубила 0-2 од ПСИС Семаранга.

Победа над Персебајом Сурабајом ће сигурно учврстити њихово место на врху табеле након што Персиза Џакарта има 25 бодова из 13 утакмица да би завршила на 5. месту.

Такође прочитајте: Гилан се захваљује ПСИС Семарангу на победи над Персијом Џакартом.
Прочитајте и: ПСС Слеман има амбиције да прекине позитиван тренд ПСИС Семаранг.
Такође прочитајте: Видодо осигурава да припреме за меч против Ранса теку добро.

Проповедник: Алди Султан
Уредник: Ирван Сухирванди
Ауторско право © Између 2022

Nyere Ældre