Учитавање…

Таман Импиан Јаиа Анцол поново је домаћин новогодишњих прослава, тако да су добре вести за оне који желе да уживају у новогодишњим тренуцима уз велику помпу. Пхото/Иллустратион/Доц.Синдоневс

Џакарта – Добре вести за оне који желе добру Нову годину због Таман Импиан Јаиа Анцол Срећна Нова година поново. Овај догађај мора да буде веома дуго очекивани догађај после две године због пандемије ЦОВИД-19.

Директор операција ПТ Пембангунан Јаиа Анцол Тбк Едди Прастиио рекао је да је одушевљен што је његова странка коначно могла да буде домаћин новогодишњег догађаја у Анцолу.

„Ове године покрећемо тему Анцол Вондер Фест-а 2022. Поента је да се очекује да догађај буде живахна прослава Нове године и да ће моћи да забави посетиоце Анцола.“ /2022).

Посетиоци Анцола ће такође уживати у уличним уметничким наступима Стоне Ареа Симпхони оф Тхе Сеа и живој музичкој забави Анцол Мусицатион би Лагоон Беацх од 15.00 ВИБ 31. децембра 2022. цан. Увече се затвара ватрометом на 3 локације: Лагун Беацх, Фестивал Беацх и Анцол Мермаид.

Такође прочитајте: Желите да уђете у Анцол? Услови су:

Еди је додао да ће специјални централни паркинг систем поново бити уведен 31. децембра и 1. јануара 2023. како би се осигурало да рекреативне активности буду плодне и удобне. Доступни џепови за паркирање.

Подручје Анкол може да прими 6.000 возила на четири точка и 13.000 возила на два точка, а унутрашњи транспортни објекти укључују 58 аутобуса Варавири и 3 туристичка воза Сато Сато. Сви посетиоци су бесплатни.

Регион Анцол ће такође бити ојачан додавањем заједничких безбедносних снага које се састоје од полиције, ТНИ, Сатпол ПП, Дирекције за транспорт, Одељења за здравство и 625 Дамкара како би се допунило 278 оперативних службеника Анцола. Посебно у новогодишњој ноћи, зона Анцол се затвара након ватромета или у 01.00 ВИБ.

„Бићемо отворени до 24:00 ВИБ у новогодишњој ноћи, након чега ће простор бити очишћен и неће радити до 24 сата“, објаснио је он.

Потом ће наступити врхунски музичари различитих жанрова на два места, Фестивал Бич и Легон Бич.

„Уметници су подешени да се разликују од претходних година, али надамо се да ћемо моћи да обезбедимо забаву крајем 2022. Имамо музичаре из различитих жанрова. На пример, Лагун Бич ће имати Пертелон Копло“, објаснио је он.

За оне који желе да се одморе у области Анцол Таман Импиан, Еди је предложио куповину карата онлајн непосредно до Д-1 пре догађаја.

„Куповином боље карте за Х-1 све је лакше и лакше“, закључио је он.

(посао)

Nyere Ældre