Репортер Трибуне Невс Марио Цхристиан Сумапоу

ТРИБУННЕВС.ЦОМ, Џакарта – Према истраживању ЦиГМарк-а, рад локалне управе Западне Јаве коју води Ридван Камил сматра се задовољавајућим.

Већина испитаника је била задовољна и допало им се руководством гувернера и вицегувернера провинције Западна Јава.

Генерално, задовољство имплементацијом владе је било веома добро са 77,1%, а 10,9% је ‘задовољно’ или ‘веома задовољно’ са 88,1%.

С друге стране, 73,9% гувернера и заменика гувернера је одговорило да је задовољно.

„Ако га поделите на неколико индикатора учинка у различитим областима, већина њих је оцењена као добра. На пример, што се тиче имунитета, 88,6% је добро, а 5,5% је веома добро.

Такође прочитајте: Ридван Камил све више доминира мапом председничких кандидата за 2024. у Западној Јави

У области животне средине, 86,7% испитаника је одговорило да је добро, а 4,6% да је веома добро.

У области здравства, 83,8% је добро, 5,0% је веома добро.

У области безбедности, 80,1% га је оценило као одлично, а 3,5% је оценило као веома добро.

„Међутим, у области политике, спровођења закона и социјалне заштите, ниво благостања који се сматра добрим је око 70%. Што је најгоре, само 52,1 одсто испитаника рекло је да су економска питања добра или веома добра“, објаснио је Панча.

Такође прочитајте: Гувернер Ридван Камил позива становнике да пријаве ако не могу да гледају ТВ

Додао је: „Процену учинка садашњег пара гувернера Западне Јаве и гувернера 95,7% испитаника сматра бољом у поређењу са владом претходне гувернера, Ахмадом Хериаван-Деди Мизвар.“

Ово истраживање је спроведено од 12. до 28. септембра 2022. године коришћењем методологије вишестепеног случајног узорковања (МСРС).

825 испитаника директно је интервјуисало коришћењем упитника. Укупна грешка овог истраживања је ±3,48%, а ниво поузданости 95%.

Nyere Ældre