Веома сам поносан што сам менаџер овако јаког тима.

Џакарта (АНТАРА) – Менаџер Ајнтрахта из Франкфурта Оливер Гласснер Он је признао да је поносан на свој тим након што је у четвртак ујутру савладао Марсеј са 2-1 у утакмици Групе Д Лиге шампиона на стадиону ВИБ Дојче Банк Парк у Франкфурту у Немачкој.

Цитирано са званичног сајта клуба у четвртак, Гласнер је оценио да Ајнтрахт из Франкфурта још има неке аспекте да побољша, али да може да покрије своје слабости у одбрани.

“Посвећеност и ентузијазам момака да се међусобно бодре су велики. Видели смо сјајне голове. Даицхи (Камада) је добро искористио простор када је постигао гол, играли смо јако добро и брзо смо ишли до другог гола. “, рекао је Гласнер. . .

Аустријски менаџер је додао да их је Марсеј отежавао на почетку меча и отежавао Франкфурт.

Прочитајте још: Франкфурт победио Лајпциг са 4-0.

Гласнер је објаснио да су играчи Франкфурта могли добро да одговоре, укључујући и замену која је помогла да обезбеди победу.

“Веома сам поносан што сам менаџер тако јаког тима. Била је то мирна и инспиративна ноћ у дивној атмосфери каквој смо се сви надали. Навијачи су били ту иу тешким временима”, објашњава Гласнер.

Као и Гласнер, спортски директор Ајнтрахта из Франкфурта Маркус Кроше рекао је да је ово било сјајно вече и да је задовољан победом и учинком тима.

Прочитајте још: Оливер Гласнер је поносан што је Франкфурт освојио Лигу Европе.

“90 минута смо заиста добро радили против лопте, играли смо веома добро и имали смо шансу. Била је то велика борба. Знали смо да долазе аутомобили и могли смо чешће да контролишемо утакмицу”, рекао је Кроше.

„Екипа већ дуго игра заједно у овој формацији и имамо добар баланс квалитета и брзине у фудбалу. Голови су веома добри. Генерално, екипа је одиграла одличну утакмицу против веома доброг противника.“

Ајнтрахт из Франкфурта је обезбедио шансу за пласман у осмину финала Лиге шампиона победивши Марсеј са 2-1. Франкфурт је тренутно трећи у Групи Д са 7 бодова из 5 мечева.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Атлетико Мадрид испао после ремија 2:2 са Леверкузеном
Прочитајте још: Тотенхем Хотспур ремизира 1-1 са Спортингом из Лисабона
Прочитајте још: Барселона понижена 0-3 од Бајерна, елиминисана из Лиге Европе

Репортер: Алди Султан
Уредник: Јунаиди Сусуванто
АУТОРСКА ПРАВА © Антара 2022

Nyere Ældre