Учитавање…

Тку Рајан је био збуњен када му је жена променила изглед и није препознала Лију Лизис. / Фото: ИоуТубе сцреенсхот Лисис ТВ

Џакарта -Тку Рајан је био збуњен када је његова супруга променила изглед другачијом шминком и није препознала Лију Лизис.

Изгледа да је Лизис завршила шминку са упадљивим црвеним обрвама. Смешна акција се може видети у једном од садржаја Рије Рицис на њеном ИоуТубе каналу.

Лизис је покрила лице и започела видео позив са својим мужем. Питала се како ће њен муж реаговати када је види тако обучену.

Такође прочитајте: Ризки Билар није била под утицајем алкохола или дроге када је починила насиље у породици у Лести Кејори.

Рајан је такође узео телефон, а на екрану се појавило Рајаново лице које је најавило да снима.

„Ја сам на мотоциклу и снимам“, рекао је Рајан на Јутјуб каналу Рицис ТВ, цитирајући четвртак (13.10.2022.): „Постоје само две сцене“.

Одједном, Лизис је открила своје лице са пуно шминке. Рајан се запрепастио и упитао зашто му је лице такво.

Лизис је питала да ли је лепа или није. Рајан је такође рекао да је леп, али да је поново морао да научи како да се нашминка.

“Тако је лепо”, рекао је Рајан. “Мислим да би жена прво требало да је научи. Ако су јој обрве такве, онда су обрве превише.”

Nyere Ældre