ТРИБУННЕВС.ЦОМ – Следе нове чињенице везане за убиство 36-годишње жене иницијала АИР, које је извршио млади пастор Рудолф Тобинг.

Изгледа да је Рудолф Тобинг у понедељак (17.10.2022.) у понедељак (17.10.2022.) не само бацио тело АИР-а на наплатни пут Бекакају у Бекасију, већ је и убио жртву.

Сада се Рудолф Тобинг још увек тестира у Полда Метро Јаиа.

Док се коначно не открију нове чињенице да је Рудолф Тобинг убио АИР-а од сломљеног срца.

Рекао је да жртву није добровољно убио, али да је постојао елемент планираног убиства.

Такође прочитајте: Хронике Пастор Рудолф Тобинг оптужен за убиство и одлагање женског тела, прво разговарајући у стану

Нове чињенице везане за убиство АИР-а од стране Рудолфа Тобинга помиње АКБП Индравиенни Пањи Иога као поддиректор Јатанрас Дитрескримум Полда Метро Јаиа.

Наводи се да су починилац и жртва били блиски пријатељи.

То је зато што Рудолф Тобинг и АИР имају 1. пројекат заједно.

Он је у петак (цитирано из емисије Јутјуб ТВ Компас од 21.10.21.) рекао да смо „из позадине починилаца и резултата истраге добили информацију да је био млади пастор у цркви у Богору“. 2022).

АКБП Индравиенни Пањи Иога је рекла да није било романтичне везе између починиоца и жртве.

Његова странка је исправила и раније информације о починиоцима које су раније кружиле тамо где је била тензија.

Али очигледно није било никаквих свађа.

„Након истраге, извршилац је направио план да убије жртву, мотив је повређен, а починилац се осећао изданим од жртве“, рекао је он.

Према изјави Рудолфа Тобинга, жртва је повређена јер је делила тренутак са особом коју је Рудолф сматрао својим непријатељем: иницијалом Х.

У убиству пријатеља чији су иницијали АИР Ича (36) (лево), бивши млади пастор Гаје Кристијан Рудолф Тобинг (десно) бацио је његово тело испод путарине Бецакаиу у Бекаси Пондок Гедеу.
У убиству пријатеља чији су иницијали АИР Ича (36) (лево), бивши млади пастор Гаје Кристијан Рудолф Тобинг (десно) бацио је његово тело испод путарине Бецакаиу у Бекаси Пондок Гедеу. (снимак екрана видео ЦЦТВ)

Nyere Ældre