Учитавање…

Ола Рамлан је говорила о односу њеног сина и деце Никите Мирзанија. Рекао је да је то и даље ограничено на љубав према штенадима. фото/инстаграм

Џакарта – Чини се да је љубавна веза која постоји између деце уметника Шона Мајкла Александера и Лоре Мејзани наклоњена њиховим родитељима. Шон је најстарији син. уп рамран Лаура је ћерка Никите Мирзанија.

Шон је посетио Лаурину кућу и упознао Никиту Мирзанија и обрнуто, Лаура је упознала Оллу Рамлана. Тренуци привржености њих двоје се често постављају на њихове Инстаграм налоге.

Олла Рамлан није негирао блискост ћерке и сина Никите Мирзанија. Нисам ни марио за њихов однос.

“Прошло је тек 17 година, тако да је у реду. Само уживајте”, рекао је Ола Рамран на недавном састанку у МНЦ Студиос у Западној Џакарти.

Прочитајте такође: Ћерка Никита Мирзани има љубавну везу са сином Оле Рамлана.

Бивша супруга Ауфар Хутапеа подсетила их је да њих двоје могу добро да се брину о себи и једно о другом.

“Наравно да морате добро да се бринете о себи. Обоје су тинејџери на ивици одрастања. Обоје морате да бринете једно о другом.” рекао је Олла.

Осим тога, према Оллиним речима, Шон и Лаура су послушна деца, па је било лако давати савете.

“Шон је добро дете, Лора је добро дете. Могу да кажем и једно и друго”, закључио је он.

Веза између Шона и Лоли почела је да постаје позната јавности када су објавили фотографије лица једно другом, налик Лаурином надимку. Нема оквира, али је јасно да су њих двоје заједно на слици. Осим тога, Шон се појавио уживо са Никитом Мирзанијем на његовом Тикток налогу.

Шон и Лоли такође означавају међусобне Инстаграм налоге у својим Инстаграм биографијама, појачавајући идеју да су њих двоје заправо у вези.

(поподневни)

Nyere Ældre