Извештај репортера Трибунневс.цом, Абди Рианда Схакти

ТРИБУННЕВС.ЦОМ, Џакарта – Дајан, једна од жртава која је умрла у Калидересу, у западној Џакарти, и даље је давала млеко својој мајци, Рени Маргарети, да се чешља, иако је била мртва.

Ово је према извештају управника задруге који је посетио његову кућу ради процеса хипотекарног кредита у мају 2022.

Сведок који је видео мртву и већ натечену Маргарету рекао је Диан:

Међутим, Дајан је негирао сведочење сведока и рекао да му је мајка још жива.

“Када јој је задруга рекла да јој је мајка мртва у њеној соби, Дајана је одговорила да јој је мајка још жива. Чешљао сам јој косу сваки дан, сваки пут када је помузе, и био сам потпуно опседнут тиме.” Понедељак (21. новембар 2022.) Полда Метро Јаиа Комбес Хенгки Хариади Управа за општу истрагу злочина, Полда Метро Јаиа.

Такође прочитајте: Нове чињенице о породичним смртима у Калидересу: Мајка је умрла од маја.

Ипак, Хенки није желео да спекулише о догађајима, као што је да ли је Диане имала одређену менталну болест јер је мислила да је још увек жива упркос смрти своје мајке.

„Сада тим форензичке психологије спроводи истраживање, па ће га стручњаци анализирати“, рекао је Хенкие.

Као споредна напомена, становници стамбеног насеља Цитра Гарден Сату Ектенсион у Калидересу, Западна Џакарта, били су шокирани када су у четвртак (11. октобра 2022.) пронашли четворо мртвих.

Четири тела су били отац иницијала Рудијанто Гунаван (71), дете иницијала Дијан (42), мајка иницијала Р. Маргарета Гунаван (66) и ујак иницијала Будијанто Гунаван (68).

нове чињенице

Полиција је објавила нове чињенице о смрти члана породице у округу Калдерес у Западној Џакарти.

Генерални директор за истраживање општих злочина метроа Полда Јаиа Комбес Пол Хенгки Харијади рекао је да је његова мајка Рени Маргарета заиста умрла од маја 2022.

Ова чињеница је откривена у дигиталним форензичким резултатима мобилног телефона пронађеног у кући жртве, где је било неколико странака које су редовно комуницирале са жртвама.

Nyere Ældre