ЏАКАРТА (Антара) – Након што је у суботу у пробном мечу на стадиону Соло Манахан изгубио 1-5 од Персебаје Сурабаје, тренер Персис Соло Рашман признао је да ће учинак његовог тима бити темељно оцењен.

Пораз у пријатељском мечу није био разочарање за Лацимана, већ се сматрао добрим извором размишљања за Лацимана, Ласку Самверњу и све чланове.

„Свакако, увек ћемо процењивати сваки тест меч без обзира на резултат“, рекао је Рашиман на званичном сајту клуба у суботу.

„Овај губитак је можда добра ствар за размишљање о томе“, рекао је Рашиман.

Такође прочитајте: Континуитет биљног програма Персебаја викендом
ПРОЧИТАЈТЕ ТАКОЂЕ: Голман Ријанди наставља са припремама уочи такмичења АФФ купа националног тима.

Расиман је признао да је Персис Соло скоро поражен по истој шеми, односно „контранападу“, који би био главни фокус у будућности како би се спречило да се иста ствар понови у будућим мечевима.

“Пребрзо смо се пробили. У ствари, сваки пут када смо добили контранападе, распадали смо се. Морамо да поправимо дефанзиву.”

“У ствари, и ми ‘стварамо шансе’ и прилично добро ‘управљамо’ утакмицом. Али проблем се враћа сваки пут када добијемо контранапад”, рекао је Расиман.

Рашиман ће такође покушати да реорганизује одбрану након што недостаје неколико кључних играча.

„Очигледно је да нам је одсуство неких играча, посебно оних на креативном везном реду и позицијама централног бека, веома лако да се пробијемо. Има играча који не играју и опорављају се од повреда.

То би могло да буде добро и за екипу и играче, јер још нисмо достигли највиши ниво“, закључио је Расиман.

Такође прочитајте: Персис Соло се састаје и поздравља ученике индонежанске школе у ​​Малезији.
Прочитајте и: Везиста Персиба Абдул Азиз све спремнији за наставак такмичења.

Дописник: Зухдиар Лаеис
Уредник: Баиу Кункахио
Ауторско право © Између 2022

Nyere Ældre